Елегантни меки форми, усещане за мекота и сигурност са характерни за детските стаи на една от топ фирмите производители на мебели “Долфи”.
Италианският производител съчетава добре познатите традиционни похвати с модерни концепции, за да задоволи потребностите на едни от най – важните и най – малките клиенти – децата.

Серията IL Sogni di Matilde е вдъхновена и носи името на дъщерята на вицепрезидента на фирмата. Серията се характеризира с елегантни линии, които създават изискан стил, който подхожда както на аристократична визия, така и на интериори с модерно звучене.

Всеки елемент от обзавеждането – легла , шкафове, комоди и аксесоари –може да бъде изпълнен от тапицирани повърхности в богато разнообразие от текстилни десени, които създават както усещане за мекота, така и за сигурност. Предотвратява се наличието на остри ръбове, което е едно от най важните и основни изисквания при проектирането на детските стаи. Те , от своя страна, се изпълняват както за момичета, така и за момчета и задоволяват техните потребности от най – ранна възраст до юношеските години. Опитът на дизайнерите показва, че стаята за малки принцеси лесно може да се превърне в стая за млади девойки посредством леки трансформации в акцесоарите, десените, а дори и чрез козметична смяна на цветовете на стените.
Материите са леки , лесно поддържащи се , могат да се свалят и почистват.

Изчистените линии позволяват успешното поставяне на мебелите както в съвременен минималистичен интериор, така и в ретро дизайн в завизимост от желанието на клиента и визията на дизайнера.

Дръзките форми и умерени, изчистени линии балансират изграждането на кокетна визия със съвременно звучене, оправдавайки очакванията на родителите, подхранвайки въображението на децата и запазвайки домашния уют.

Модерната класика в детските стаи
Модерната класика в детските стаи
Модерната класика в детските стаи
Модерната класика в детските стаиМодерната класика в детските стаи